Monday, August 30, 2010

Spirit Raya

Kenapa, bila time time nak raya ni, banyak pulak perkara yang tak berapa nak sedap jadi. Haramjad juga bila fikir fikir banyak kali. Tak cool langsung. Dekat dekat nak raya ni, patutnya semua benda kena best best. Orang kerajaan pun dapat 500 buat bayar duit muka kat Courts Mammoth.Tak ke sedap mata memandang tu? Tapi kenapa bila ke aku, semua kena benda tak best. Mana nak datang spirit raya macam ni weh!








Cilaka punya jerawat! Tak boleh keluar time lain ke?


.

9 comments:

helomynameisjaye said...

jerawat je ke?kalu masalah ketiak basah aku syorkan pakai bedak cap Divisyen je~hihihihi

rosemyn said...

rilek cha. ada lebih kurang 2 minggu lg. sempat jerawat ko tu kecut. kalu xleh gak, ko wat plastik surgery. heh... ;p

tasekM said...

alaaaa jerawat je. bukan kurap.

:p

.

macha_sezs said...

jay,
masa zaman saya jadi alex dulu!hahaha



rosemyn,
3bijik ni. 3bijik!



tasekM,
hai.pengalaman nampak kak?

kihkihkih.

.

..nOj.. said...

pg dgr lagu raye bebanyak. mesti dtg semula spirit tu

crazy_labelle said...

ko try letak tahi ayam yg fresh punye kat tmpat jerawat tu...

h a n i e said...

ahk..jerawat penuh muka pun..org tetap panggil ko kieran. haa..bangga kann..


hahahaha

sue nur said...

haha...padan muka...ritu gelak kat org.... huhu....

Magrib said...

header anda sungguh smart!!!

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..