Friday, August 20, 2010

The One and Only




Aku takde camera.

Famili aku pun takde DSLR.

Camera henset aku buat hal.

Aku demam so basically aku takde mood.

Lepas habis, aku tak tangkap gambar dengan kawan kawan

Takda campak campak topi segala.

Tak ambik gambar dengan gadis gadis.

Takde siapa bagi bear.

Bunga apatah lagi.

Maka tiada gambar di mana mana.

Orang lain pun tak ambik port nak ambik gambar aku.

Tak di tag oleh siapa siapa di facebook.





.
.
.
Maka cuma ini yang menyedarkan aku yang aku penah fully suit up, pakai cadar besar, pakai topi petak keras, jalas atas pentas dan ucap "Terima kasih Tun"
























Am I fucking awesome or .....am I fucking awesome??!!





One thing that I remember when I woke up that day is, "Tahun lepas, aku jumpa kak tasek, kak anem dan blind and family masa konvo jugak." So its basically an anniversary.
That was my first step to met my blog friend. At that time kak tasik and blind was like super famous. haha.





.
Thanks Everyone

16 comments:

helomynameisjaye said...

janji official picca ada.yg lain2 tu cuma sampingan je.aku dulu masa konvo diploma pon tkde gamba sesuka.famili pon tk dpt nk datang.lepas abis majlis gegas balik rumah :)

hajime said...

gilak ah...
loser siut...
(lari2)
=oD

Emerald said...

ada jgk wlpn satu je gmba lu tu.

h a n i e said...

ade jugak la tu yang oii..
takpe..nanti kita jumpa lagi..kita main baling2 kasut pulak..
amecam?

hahha

Fyza d.Hana said...

sib baik gambar kau atas pentas ni ok..
kwn aku.. gambarnya tutup mata dengan muka kelat.. hahhaha.. haruslah tak boleh tunjuk org..

GaDis CoMeL said...

itu macha kah? macam kieran HotFM je.haha. adik aku,gambar konvo beliau tunduk macam nenek kebayan.kesian dia.haha.

setakat ni gmbar konvo aku terbaek walopun tudung nampak senget.wahaha.

GaDis CoMeL said...

aiii macha.. tahniah!



(kelip2 mata macam gadis dalam facebook.keh3x)

jo said...

haha..gambar aku dulu siap ada buat peace. masa collect gambar, brader tu siap cakap "terbaiklah dik.."

Anonymous said...

yang penting dapat naik pentas. kalau utang x abih, compom2 x bley naik pentas kan.

makcikorange. said...

1. bukan loser pun kalau tak dapat amik pic baling baling topi, baling bear, baling topi, baling bunga, baling orang semua. jangan risau, sentimental value tu yang penting.

2. ni yang buat aku tak sabar nak konvo dip aku nov ni. HAHA.

Masy said...

awesome x sure laa... bab fucking tu pon x sure gak... hahahhhaahhaa

sue nue said...

hmph....u kate xde sape tag u ye...i ade tag gamba u tau...hmph...majuk nie....

macha_sezs said...

uuuuiiiii...I-U tuuu~eja nama sendiri pun salah.dakcik

YobSumo said...

pergh tahniah wei! dah grad dah! terbaik!

tasekM said...

ye la. sekarang tak femes lagi. ha ha.

sori adek akakkkkkkkk... mmg nak sangat jumpa kamu that day tapi akan daya. haih...

tahniah.
moga cepat dapat kerja.
nnti bulih belanja aku. he he.

hensem yek adek ahkak!

:)



.

crazy_labelle said...

last year mase konvo gmba ak pndg camera...
mmg la cun tp mcm nak cakap je "kuang hajau sial ak ni... xckap time kasih pon..."
bwahaha....

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..