Wednesday, September 1, 2010

Kemerdekaan, kesan, akibat, cara, serta efek kepada remaja zaman kini

Pergh! tajuk mesti mau ada harapan nak kena google dengan budak sekolah.

Sempena merdeka ni, aku nak bagi teka teki lah.

Ada beberapa blog hasil google-an aku bertanya berapa kali Tunku laung "Merdeka!" ? Aku bagi adik aku kecik sekali yang nak ambik UPSR je jawab.

7 kali la bang!

Cilake, aku yang segan.

Jadi sempena merdeka ni, aku nak tanya. Pukul berapa dia melaung tu ye?





Aku harap korang tak la bagi jawapan yang *ehem* kurang bijak macam kawan aku ni.

crypttex: i nak tanya you lah

sabah hot: wot?

crypttex: pukul berapa tunku laung merdeka tu?

sabah hot: taktawu
sabah hot: heee
sabah hot: 12am?

crypttex: celah mana

sabah hot: celah ******
sabah hot: mane la tauuuuu

crypttex: ko tak penah tengok ke video dia laung tu
crypttex: kan siang

sabah hot: neva eva
sabah hot: ooo
sabah hot: so 12pm?

crypttex: memang patut pun ko g ***** belajar
crypttex: hahaha

sabah hot: pukul berapa?
sabah hot: 4ptg?



Ha. Aku suruh teka pukul berapa tunku jerit tujuh kali tu. Korang jangan pegi teka * tu membawa maksud apa.


Sebagai penutup entry, terimalah kata kata pujangga ini.

Laung Merdeka, laung jugak. Tengah hari nanti jangan cari 100Plus pulak!





.

7 comments:

Anonymous said...

oi pesal sabah hot plak. kau nihhh.


-hotness!-

macha_sezs said...

aku letak indon kang nak?? haha

kata hati bukan kata mulut said...

aku rasa jam sembilan pagi..takpon seploh pagi

hdyh said...

100 plus kene beli sbb nk refill energy, penat laung 7 kali "merdeka".
haha

jo said...

pagi ni. pukul 7 gaknye..orang dulu mana ade bangun lambat macam sekarang...

h a n i e said...

video tak buleh tengok. buku sejarah tingkatan 5 takdak.





lepas raya lah jawap.

:P

GaDis CoMeL said...

aku dulu sejarah failed. haha.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..