Friday, July 30, 2010

Hari Jumaat hit tak tinggi, jadi mari buat entry emo.

Bleargh. Padahal hari hari sama je. Hit tak penah punya tinggi.

Oh. Sebelum ber emo, kita bagi 10ringgit kat pemenang dulu.

1. Sami Khedira
2. Angel D Maria
3. Keisuke Honda
4. Sneijder

Maka terang lagi bersuluhlah kita ada sorang pemenang.

Tak Jay, bukan kau. Maafkan aku. Hahaha.

Tahniah kepada Fyza d.Hana . Aku syak minah ni suruh balak dia jawabkan atau pun dia google dulu sebelum jawab. hahaha.

Maaf.maaf. Mungkin dia hebat sebenarnya. Makanya fiza, sila bagi email anda, saya hantar no topup. Kalau rasa nak berkenalan, hantar je lah no fon. Eh eh.

crypttex[at]gmail[dot]com (aku tak tau kenapa ramai orang kalau nak tulis email kat blog diorang tulis pesen gini)

dah hantar bgtau eh.


*********************************************************************************






"....I can't tell you what it really is. I can only tell you what it feels like and right now there's a steel knife in my windpipe I can't breathe but I still fight while I can fight. As long as the wrong feels right. It's like I'm in flight. High of a love, drunk from the hate. It's like I'm huffing paint and I love it the more that I suffer, I suffocate...."

7 comments:

Fyza d.Hana said...

oke..aku da email. sila baca dl k. :)

Fyza d.Hana said...
This comment has been removed by the author.
tasekM said...

harap adek akak ok2 ye...






.

helomynameisjaye said...

hahahha..demit.bukan jauh sangat eja snaider ngan sneijder itu.

takpe simpan duit topap tu.aku dah seminggu tk charge hepon.lol

GaDis CoMeL said...

shilake.

rugi aku tak jawab kemarin. haha.


tapi kalo aku jawab pun, konpem gak salah.hihi.

fndrocka said...

akud ah teka tepat dalam hati!

macha_sezs said...

fndrocka,
wooooottttt!! blogger femes datang blog aku siot.

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..