Saturday, December 13, 2008

apa yang best dengan nombor tiga~!!??

aku bukan ape...ari ni ari sabtu.. memang indah. amat indah. aku tesedar pukul 5.30pagi tadi.. dah terbiasa..tapi kali ni aku bangun bukan untuk pegi keje.. aku bangun cuma untuk gelakkan jam tu..haha..aku boleh abaikan kau wahai pukul5.30.. maka, saya subuh pukol 7 ari ni.

arini aku tatau nak wat pe. idea tak mencurah... tetibe teringat utang tag aku, ah. bende mudah. enytym aniwhere aku leh wat..tapi bese la..aku malas..malas nak melayan tag dari orang yang sama.. terasa loser plak..bukan maksud aku bekawan dengan pawaz membuatkan aku rasa loser. tapi hanya punye pawaz sebagai teman membuatkan aku terasa loser. jangan salah paham kayy pawaz..bukan ape. kang dia tanak ajak aku main dota lagi. bese la die..budak baru nak membesar. bende kecik nak majuk. manja. beliau juga malas seperti saya.

itulah serba serbia tentang incik pawaz. sekarang mari kita layankan tag yang dianugerahkan oleh beliau.

Three Things That Scare Me :

  1. cik leha (beliau memang menakutkan ..kadang kala)
  2. kene kick dari u (pointer aku nazak ni~~~)
  3. mati tak sempat ngucap (aku dengor kompem masuk neraka..cik leha yang cakap..takut dowhh)


Three Peoples Who Make Me Laugh

  1. yosh
  2. adik2 aku
  3. cik leha
  4. pawaz mampu kasi aku senyum..

Three Things I Hate

  1. pompuan yang jalan macam itik (rase nak sepak je)
  2. orang buat2 tak nampak kekacakkan aku (kalau jeles gtau je la.. aku faham..)
  3. utang tak reti nak baya (woi pawaz! seploh hengget aku mana??ko ingat aku tak ingat???!!)

Three Things I Don’t Understand

  1. kenapa aku masih takde awek
  2. kenapa ciknab tetap nak kawen kan anak dara die yang cun meletopletop tu dengan mamat muka pecah jamban tu
  3. mana yosh dapat idea lawak bodoh beliau

Three Things I Want To Do Before I Die

  1. nak dapat duit sebillion
  2. nak kawen degan bini cun + baik hati+ pandai masak+ mak bapak aku suke+ supan suntun+ bla..bla..blaa...
  3. mengucap time tengah nazak tu

Three Things I Can Do

  1. mengenalpasti muka aku kat cermin
  2. mampu membezekan awek hot atau sampah
  3. on tivi kat umah aku gune ibu jari kaki

Three ways To Desrcibe My Personality

ah.kang aku tulis korang kata aku riak plak...sure nak aku tulis gak??

  1. kacak yang bersinar2
  2. awan hensem sentiasa memfollow aku
  3. borak-kan ku sume berunsur ilmiah..(*gelak guling2*)

Three Things I Can’t Do

  1. membuang aura malas aku
  2. menipu dengan mengatakan "ye..saya hodoh.." (nampak sangat tipu kan??)
  3. pegi mapley tanpa membawa duit...(aku tamau basuh pinggan kotor~~)

Three Persons I Want To Tag

  1. panda yosh (aku tau die takkan layan punye)
  2. lily pelat (kenapa ko cumell??)
  3. sila pergi muntah semua~~


maka dengan ini..saya sudahi dengan sebijik gambar rawak

aku suke budak ni.

10 comments:

darkk25 said...

budak itu mejawab soklan. jujur lagi naif..same cam aku

this.is.not.me said...

budak itu tak bersalah.. >.<

yarn said...

soalan tu ala kadar & mudah sangat...rase mcm xnak jawab, pasal tu dia jawab ala kadar je

macha_sezs said...

@ darkk25
a ah.sama cam aku jugak

@ this.is.not.me
haha..die tak salah..die cume menjawab soklan kan...

@ yarn
haha..tu baru ala kadar...kalau die jawab secara siyes entah ape die buleh lahirkan..

♥chubbycekelat ♥ said...

expand (a+b)n ?

= (a+b)(a+b)
= an + [ab + ba] + bn
= an + ab + bn
=?????

err.....
lily merepek agi
jgn mare..
hahahaha XD

macha_sezs said...

@ chubbycekelat
bile aku tgk2 balik..aku pon tatau cane nak expand soklan ni..
n=2 ke??

♥chubbycekelat ♥ said...

n=2..
ye2 betol tuh..
ahahahaha XD

macha_sezs said...

@ chubbycekelat
haha..anda mengadakan fakta yang tiada..

yoshz said...

haha gelakkan jam. nice! masa zaman kejam dulu aku gelakkan bilal masjid. haha.

macha_sezs said...

@ yoshz
perghh anda.
itu macam kalu memang boleh kene panah petir..
haha
nasib lu idup lagi bai..

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..