Monday, December 15, 2008

aku hanya manusia biasa

aku penat.

so jangan pandang aku camtu.

masalah nye dari aku masuk keje pagi tadi korang pandang aku cam tu..

ape salah aku?

aku tau aku hensem kacak bergaya..tapi tak perlu pandang sampai macam tu..

aku bukan barang tayangan

aku bukan lelaki melayu yang pegang botol thai song

aku bukan pawaz yang memakai topeng otomen

aku bukan yoshz yang malu depan bos sendiri

aku bukan lily yang kiut miut....

aku bukan mangsa bukit antarabangsa

aku bukan mereka

mereka juga bukan aku

so tolong la tak yah pandang aku sambil senyum simpul macam tu..

cam sipot sedot korang tau tak?

ha.ko yang kat department lain tu..sebelom ni pandang aku pon ko tanak..arini apasal siap tegur aku?

pas tu senyum2..ko ingat aku tatau??

yang korang ni yang sedepartment dengan aku ni plak apasal pandang aku semacam??

tak penah tengok aku ke sebelom ni??

hensem sangat ke aku ari ni??

terserlah sangat ke kemachoan aku arini??

oh.jap.aku check. ha~
zip seluar aku tertutup rapi kayy~

so ape masalah korang usha2 aku ni?
tau la nak ujung taun ni..semua tunggu bonus kan..tapi...aku ke yang set bonus korang?

so kenapa korang pandang aku macam tu?
...
.
..
..
...
..
..
dem u all~




"abang..jerawat abang terserlah la arini..."

honto ni minna san wa buta des.

p/s-haa..kan dah terkeluar bahasa ibunda aku...

7 comments:

darkk25 said...

itu tanda ko sedang di minati ramai, macha.

macha_sezs said...

@ darkk25
haha..aku tau ko nak up aku sebab aku link kan ko~~~

suya said...

haha..alah rileks la baru jerawat belom lupe pakai sua lagi..hihi

oke dah jupe pon kamu.

macha_sezs said...

huhuu..
aku tatau la wat so big deal bout it babe. ati panas je seharian ni tau~~~
demm dey all

♥chubbycekelat ♥ said...

taley bla arr botol thai song tuh..
ahahahahaha
ehh nie ape kehe masuk nme kite yg kiut miut lak..
kite comot larr!
wee..^o^

makcik rokiah said...

jerawat eh?..bulan mengambang ker??ahaksss...

macha_sezs said...

@ chubbycekelat
okey~~~anda comot..
um..tapi tetap kiut..
hehe

@makcik rokiah
err..arr...ade kene mengene eh bulan mengambang dengan jerawat??
apekah~~?

kesan tapak kaki

About Me

My photo
muka kacak..hati rumaja..jiwa riang..body taff..ade lesen L untuk lori..bukan perompak..tak penah merogol..pernah di cium..